Ukus Nb.1 UkusNo.1 sendviči i ketering odlikuju se vrhunskim ukusom, svežžinom i kvalitetom sastojaka. Kroz kontinuirani razvoj mrežže saradnika i partnera u distribuciji sendviča i keteringa, kompanija Banila nastoji da svoje proizvode učini dostupnim potrošačima na brojnim lokacijama u Srbiji, ponuđenih po razumnoj, prisupačnoj ceni.

Tehnologija Proizvodnje

Naša proizvodnja se realizuje u skladu sa HACCAP standardima kvaliteta. Kvalitetni proizvodi brze hrane pakuju se u zaštićenoj i kontrolisanoj atmosferi paketa. Sa ovom tehnologijom, naši proizvodi u frižžideru imaju produžženi rok trajanja.

Naši kupci od nas mogu očekivati kvalitetne sastojke, jer koristimo samo najbolje. Sastojke objedinjujemo tako da zajedno stvore najsvežžije i najukusnije upakovane sendviče.

Posebnu pažžnju posvećujemo kvalitetu kifli, koje takođe samostalno proizvodimo. Pažžljivo odabiramo odgovarajuću kiflu za određenu vrstu sendviča koji uvodimo u svoju ponudu. Novi sendviči se razvijaju uz stručnu pomoć vrhunskih kuvara i tehnologa, nakon čega sledi obuka zaposlenih za pravljenje istih.

 

 

haccpCopyright © 2023 UkusNo.1