Ukus Nb.1 UkusNo.1 sendviči i ketering odlikuju se vrhunskim ukusom, svežžinom i kvalitetom sastojaka. Kroz kontinuirani razvoj mrežže saradnika i partnera u distribuciji sendviča i keteringa, kompanija Banila nastoji da svoje proizvode učini dostupnim potrošačima na brojnim lokacijama u Srbiji, ponuđenih po razumnoj, prisupačnoj ceni.

O Kompaniji

o nama

Kompanija Banila je manufaktura sendviča, keteringa i pekarskih proizvoda osnovana 2009. godine, sa sedištem u Beogradu, u Kaluđerici.

 

Sa koncepcijom kreiranja UkusNo.1 obroka brze ishrane težimo da tzv. brzu hranu usporimo i omogućimo da bude sličnija obrocima kao kod kuće.
Koristimo savremenu tehnologiju u pripremi svojih proizvoda i primenjujemo najviše svetske standarde.

Posvećeni smo stvaranju sendviča vrhunskog ukusa uz korišćenje najboljeg kvaliteta svih sastojaka. U našem proizvodnom pogonu se svakodnevno proizvodi više vrsta visokokvalitetnih sendviča iz nutricionistički visoko vrednih sirovina u strogo kontrolisanim higijenskim uslovima.

Pored sendviča, u našoj pekari proizvodimo: više vrsta kifli koje su važna osnova naših raznovrsnih sendviča; širok asortiman slatkih i slanih pekarskih proizvoda. Posebno značajan aspekt našeg rada je i proizvodnja i pružanje usluge keteringa, koji pripremamo sa posebnom ljubavlju i kreativnošću, uz zagarantovan kvalitet i ukus.

Takođe, ništa manje važna je i pažžnja koju posvećujemo dizajnu pakovanja, koji obezbeđuje praktičnu konzumaciju, i drugog promotivnog materijala koji vizuelno objedinjuje našu asortimansku ponudu.

Naš tim je svakodnevno motivisan pozitivnim reakcijama naših klijenata, potrošača, kao i samom atmosferom unutar tima. Vodimo računa da naši zaposleni budu zadovoljni, olakšavajući radne procese kroz dobru organizaciju rada, detaljne vremenske planove nabavki namirnica, pripreme, skladištenja, održžavanja proizvodnog pogona, proizvodnje i distribucije uz stimulaciju posvećenog i kvalitetnog pristupa poslu.

 

car

čime se bavimo?

Pod brendom UkusNo.1 bavimo se proizvodnjom, veleprodajom i distrubucijom:

  • gotovih hladnih sendviča sa produženim rokom trajanja
  • keteringa i
  • slanih i slatkih peciva

 

odnos prema krajnjim potrošačima

Cilj nam je da svaki naš kupac bude zadovoljan ukusom i kvalitetom proizvoda koje nudimo, jer smo uvereni da je zadovoljan kupac najbolja preporuka i, za tim kompanije Banila, najveći kompliment i motivacija za kontinuirano usavršavanje.
Od osnivanja, za naš napredak zaslužžni su upravo oni – naši brojni zadovoljni kupci i njihova preporuka.

 

odnos prema poslovnim saradnicima / partnerima

Pouzdan smo proizvođač, veleprodavac i distributer sendviča i keteringa za: kafiće, sendvič barove, fakultete, bolnice, bazene, sportske centre, poslovne objekte, menze, hotele, benzinske pumpe, privatne i poslovne događaje i dr.

Za šest godina postojanja uspostavljena je i aktivno realizovana saradnja sa velikim brojem partnera – prodajnih objekata širom Srbije, na obostrano zadovoljstvo.

Poverenje smo pridobili svojom doslednošću u dogovorima i poštovanjem strukture potražnje. Naši saradnici/partneri možgu računati na našu podršku, spremnost za inovacije i usavršavanje u bilo kom segmentu poslovanja.Copyright © 2024 UkusNo.1